lørdag den 7. december 2013

Er du hende/ham vi søger? Er du på udkig efter en anden indtægt, udover den du har i dag?


Så er vi godt i gang med årets sidste måned. Rigtig mange tager deres liv op til revision, når Nytåret nærmer sig. Skal året 2014 være anderledes for dig/din familie eller ? …. De fleste fortsætter den vante rutine – og nøjes med at drømme om forandringer, for hvad skal man ellers gøre?


Jeg søger 3 personer, der (ligesom jeg) i 2014 gerne vil gøre noget aktivt for selv at skabe en bedre/mere sikker fremtid økonomisk og helbredsmæssigt. Fra januar går vi i gang med en aktiv planlægning for vores teams fremgang for det kommende år. Vil du gerne være en del af teamet og opnå en ekstra indtægt?

Hvad enten du ønsker en lille eller en stor ekstra indtægt, er du lige velkommen. Vi hjælper dig til det, du gerne vil nå. Vi afholder samtaler i denne måned indtil jul og i januar/februar. Hvis du er bare en lille smule nysgerrig efter, om det kunne være noget for dig, så kontakt mig og vi aftaler nærmere.

Din baggrund er uden betydning, vi lærer dig op. Du skal være min. 18 år og have en computer. Du skal som en naturlighed være interesseret i andre mennesker og gerne være åben for læring.  

At arbejde med Forever er spændende og udviklende. At få licens hos Forever er gratis. Det er i princippet som franchise, dog uden store opstartsinvesteringer og 100 % risikofrit. Ingen ansatte, der skal have løn, ingen lokaleleje m.m. Det er ikke en ’bliv hurtig rig – fidus-forretning’. Det er seriøst arbejde. Det eneste, du investerer, er din tid – gerne 3-5 timer om ugen. Du og kun du bestemmer, hvor meget du vil investere i tid. 

Lyder det FOR godt til at være sandt? Vær ikke bange for at prøve noget nyt. Ofte skal der nyt til for at skabe nye resultater. Giv dig selv chancen og afsæt en time til at høre, om det er noget, du vil arbejde med – helt uforpligtende selvfølgelig!

Jeg glæder mig til at høre fra dig:) 

Kontakt Lene på tlf. 22 29 30 06 eller mail lpjvision@gmail.com  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar