tirsdag den 3. marts 2015

FOREVER FIT OG C9 - skønt program, der kan ændre din livsstil!


Så er vi endelig klar med det populære livsstilsprogram, som allerede har taget bl.a. England med storm. Jeg er selv igang med programmet lige nu og måske vil du gerne være med?

Er C9 og F.I.T. en slankekur? - både ja og nej. Det er mere en kickstart til en sundere hverdag – en livsstilsændring, hvor du højst sandsynligt smider nogle kilo undervejs i bonus. Forever F.I.T. programmet fokuserer på at udrense kroppens depoter for ’slagger’ og derefter bygge kroppen op, så du opnår øget energi og velvære. Du får fyldt det rigtige brændstof på kroppen og får hjælp til at bryde gamle vaner. Livsstilsprogrammet består af råd og vejledning, kosttilskud, idéer til træningsøvelser og opskrifter til smoothies, til nemme madretter, der smager godt og kan bruges fremover. 
Du får støtte og vejledning undervejs både af mig men også via et tilbud om at være med i et lukket forum på Facebook, hvor du kan lave sparring med andre under forløbet. Husk! Vi har 90 dages fuld tilfredshedsgaranti, så der er god tid til at prøve programmet - enten C9 der varer 9 dage eller hele programmet der varer 69 dage Humørikonet smile

Vil du være med eller bare høre lidt mere, så kontakt mig på tlf. 22 29 30 06.

Se også fanebladet ovenfor 'Forever F.I.T. og C9'

Følg med på Facebooksiden også:  https://www.facebook.com/ForeverFITogC9

Ingen kommentarer:

Send en kommentar