lørdag den 15. februar 2014

Ekstra indtægt - ikke ekstra job....

Prøv noget andet .....

Rigtig mange i Danmark er bange for at tænke ud af boksen og prøve noget nyt. Når jeg siger nyt, så er det ikke helt sandt. Network Marketing har eksisteret i rigtig mange år – mindst 60 år, så ’nyt’ kan man ikke kalde det. Mange vil gerne have en ekstra indtægt (ikke et ekstra job!!!) og ikke mindst nu, hvor der mangler jobs, er det relevant at tænke anderledes.


Network Marketing er et helt unikt koncept, der ikke kan sammenlignes med et almindeligt 8-16 job. Systemet er simpelt – men jeg siger ikke, det er let. Der skal gøres en indsats. Lad dig ikke forblænde af dem i branchen, der lover guld og grønne skove på ingen tid. Desværre er det dem, der nogle gange giver Network Marketing et blakket ry. Det er synd, for der er intet i vejen med Network Marketing, kun de mennesker der misforstår det. Der skal laves noget – til gengæld vil det være det værd, hvis du gider! … og NEJ du kan ikke miste penge:)

Vi arbejder tæt sammen i teams, og derfor opstår der da ofte også tætte venskaber. Vi er i branchen fordi vi VIL og ikke fordi vi skal. Det gør, at vi har et meget positivt arbejdsmiljø. Så er du positiv af natur, vil det være en fordel 
Det at arbejde med Network Marketing er lige så meget en personlig udvikling, som det er et arbejde. Du vil helt sikkert blive udfordret på mange punkter.

I Network Marketing anbefaler vi produkter, som vi selv bruger, og i det firma jeg arbejder med - Forever Living Products - arbejder vi med produkter indenfor helsebranchen. En branche der er i voldsom vækst og har været det i alle 35 år – krise eller ej. Flere og flere tager ansvar for deres eget helbred i stedet for kun at lytte til ’eksperterne’.

Er du fastlåst i tankemønstret om et alm. job eller har du lyst til at prøve en anden vej – og ikke lade andre bestemme, hvad du skal og ikke skal? Tja, jeg kan altså kun varmt anbefale, at du hører lidt mere om det og DEREFTER tager stilling til, om det kunne være noget for dig:)

Kontakt mig på tlf. 22 29 30 06, hvis du synes, vi skal aftale at mødes – det tager ca. ½ time og det er helt uforpligtende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar