onsdag den 19. marts 2014

Forever Daily - nyt kosttilskud fra Forever Living

NYHED! NYHED! Skønt nyt kosttilskud fra Forever - FOREVER DAILY:
To tabletter giver dig dagsbehovet af 12 vigtige vitaminer. Men Forever Daily indeholder også 8 mineraler samt en skøn frugt- og grønsagsblanding, som giver dig et mix af 20 forskellige frugter, bær og grøntsager. Aloe vera, lycopen og coenzym Q10 er nogle af de andre ingredienser. En multivitamintablet som virkelig lever op til sit navn!
Vi lever i en hektisk hverdag, hvor det ikke altid er nemt at opnå en næringsmæssig perfekt kost. I sådanne situationer kan der være behov for et ekstra tilskud. Forever Daily™ er en multivitamintablet udover det sædvanlige. Den passer godt til alle voksne kvinder og mænd og lidt ekstra godt til aktive og/eller stressede 25-50 årige.
To tabletter giver dig dagsbehovet af 12 vigtige vitaminer:
Vitamin A – som blandt andet bidrager til at vedligeholde et normalt syn
Vitamin C – som blandt andet bidrager til at øge optaget af jern og til at vedligeholde immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning
Vitamin D – som blandt andet bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion og normale knogler.
Vitamin E – som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
B-vitaminerne Tiamin, Riboflavin, Niacin og Biotin som blandt andet bidrager til normalt energistofskifte.
B-vitaminerne Pantotensyre, Vitamin B6, B12 og Folsyre(Folat) som blandt andet bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
Du får også 8 forskellige mineraler, blandt andet:
Jern som blandt andet bidrager til normal ilttransport i kroppen.
Zink som blandt andet bidrager til normal fertilitet og reproduktion samt til at bibeholde normalt hår, normal hud og normale negle.
Chrom som blandt andet bidrager til at vedligeholde normale blodsukkerniveauer.
Forever Daily™ indeholder også en skøn frugt- og grønsagsblanding, som giver dig et mix af 20 forskellige frugter, bær og grøntsager: æble, beder, peberfrugt, tomat, jordbær, tranebær, acerola, kål, spinat, løg, mangostan, acai, brombær, granatæble, blåbær, broccoli, grønkål, gulerod, græskar, druer.
Tilføj derefter Aloe vera, lycopen og coenzym Q10, så forstår du, hvad vi mener med, at Forever Daily™ er noget helt specielt. Er det ikke fantastisk, at så lille en tablet kan have et så omfattende indhold?
Indeholder 60 tabletter - Pris kr. 174,-
Bestilles på tlf. 22 29 30 06   Mail: lpjvision@gmail.dk     Eller kig ind i shoppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar