tirsdag den 21. april 2015

Skepsis er sundt eller?

Måske kan man også være SÅ skeptisk, at man mister nogle spændende muligheder i tilværelsen?

Som en af mine kollegaer udtalte idag: En af vores største problemer (os der arbejder med network marketing og samarbejder med Forever) er, at det lyder for godt til at være sandt! Det kan jeg kun give ham ret i - altså at det er den kommentar, vi oftest møder. Hmm - jamen skal man så blot afvise muligheden, fordi det lyder godt eller fordi ANDRE siger, det lyder for godt? - eller bør man undersøge det nærmere, når man nu ikke kan miste noget - ingen penge står på spil. Kun ½ time tager det at få alle facts på bordet.

Den lille 'hage' der kan være ved dette stærke forretningskoncept - og tro mig - det bliver ikke til at komme udenom - heller i fremtiden - er kun, at man skal lave noget. Lige så vel som i hvilken som helst anden opstart af noget nyt, skal du bruge tid på at lære branchen at kende, lære hvordan man gør og så rent faktisk gøre det. Er det ikke det, du allerede gør hver dag på dit arbejde? Da du tog din uddannelse eller hvad? 

Der er en del forskelle på alm. lønnet arbejde / at have selvstændig virksomhed og så det at arbejde med network marketing. En vigtig forskel er, at du gør et stykke arbejde i en kort årrække og bliver betalt for det resten af livet. Når du går på dit alm. arbejde eller åbner din forretning hver dag, bliver du betalt for hver time, du er der og ikke mere. Med network marketing er det lidt ligesom en forfatter eller komponist, der modtager royalty for evigt for sine produktioner - gad vide om ikke Michael Jacksons arvinger er glade for det? .. og så bestemmer du selv, om du vil bruge 2 timer eller 10 timer om ugen. Hvis du vil høre mere, så kontakt mig :)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar