torsdag den 3. maj 2012

Skønt med forårssolen - men husk lige solcremen!


Lækkert lækkert! Endelig er forårssolen brudt igennem. Mange kaster sig ud i solen og ’suger’ til sig for tiden. MEN man ser da også en hel del ’kogte’ hoveder rundt omkringJ.  Det kommer bag på mange hvert eneste forår, hvor stærk forårssolen egentlig er.
Undgå at solen bliver et irriterende bekendtskab og brug nogle effektive og sunde solprodukter.
Vi har 2 solbeskyttelsesprodukter – en lotion og en spray. Begge har SPF30. De indeholder både stabiliseret Aloe Vera og E-vitamin. Det gør dem skånsomme og fugtgivende samtidig med, at de beskytter effektivt mod både UVA- og UVB-stråling gennem udvalgte filtre.
Sprayen passer specielt godt til børn, som har problemer i solen. Begge trænger hurtigt ind i huden, og det er jo godt, når man vil hurtigt  ud i solen og lege.  Desuden er de begge vandfaste (40 min. i vandet) og de indeholder ingen parabener. Husk også at helt små børn først og fremmest skal beskyttes mod solen med tøj og hat.
Anvisning – spray.
Omrystes godt før brug. Påfør rigeligt og jævnt 15-30 minutter inden soleksponering samt ved behov. Spray først i håndfladen, hvis du vil benytte sprayen i ansigtet. Påfør hyppigt samt efter bad eller når du har tørret dig med håndklæde

Aloe Sunscreen Lotion 118 ml. Vnr. 199   kr. 146,00
Aloe Sunscreen Spray 178 ml.  Vnr. 319   kr. 146,00


Se mere på http://www.lpj-vision.dk/ eller kontakt mig pr. mail info@lpj-vision.dk eller mob. 22 29 30 06.

Er uheldet ude og du glemmer solcremen, så findes der ikke bedre aftersun end Aloe First og Gelly.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar