mandag den 6. maj 2013

Sikker sol....





Hold op hvor har vi ventet længe – på solen og foråret!

I Danmark og Norden har vi det med at kaste os ud i solen og bare nyde løs. 
Mange glemmer solcremen og kommer først i tanker om den, når skaden ER sket.

Vælg den rigtige solcreme for dig og din familie og bliv fri for sundhedsskadelige stoffer:

Forever har 2 solbeskyttelsesprodukter, en lotion og en spray. 
Begge er lige gode.

Aloe Sunscreen er en lotion med solbeskyttelsesfaktor SPF 30. Den indeholder plejende Aloe Vera og vitamin E. De solfiltre, som indgår, er nøje udvalgte og gør at lotion’en er både skånsom og effektiv. Den beholder sin beskyttende effekt selv efter 40 min. i vandet. Den indeholder ikke parabener.

Aloe Sunscreen Spray har SPF 30. Den indeholder Aloe Vera og vitamin E og den er også ekstra vandfast. Forskellen er, at den sprayes på, i stedet for at smøres på. Ingen parabener
Takket være begge disse sol-beskyttelsesprodukter med UVA- og UVB-beskyttelse, plus plejende Aloe Vera og vitamin E kan du nyde udendørslivet endnu mere og samtidigt tage hånd om dig selv og din familie. Ved at sole klogt får du flere fordele. Den brune farve varer længere, huden holder sig glat og fin og risikoen for alvorlige skader formindskes – husk blot ikke at anvende for lidt creme, for derved mindskes beskyttelsen betydeligt.

Skulle skaden være sket og du har glemt at smøre solcreme på, så har Forever også de allerbedste  1. hjælpsprodukter: Aloe First og Aloe Vera Gelly.   

                                                           Førstehjælperne



Ingen kommentarer:

Send en kommentar