onsdag den 26. juni 2013

Får du kalk nok?

Herligt! Så er Forever klar med en ny version af vores populære Forever Calcium. Mindre tablet, med mere indhold. Udover calcium, D-vitamin og magnesium indeholder den nu også blandt andet C-vitamin og zink. Og den mindre tabletstørrelse gør selvfølgelig, at den er nemmere at synke. 
Personlig synes jeg det er fantastisk, da jeg har kæmpet lidt med at synke de store tabletter.


Calcium er det mest almindelige mineral i kroppen og står for ca. 2% af din vægt. Størstedelen findes i dine tænder og skelet, medens resten findes i nerveceller, væv, blod og andre kropsvæsker. Calcium er nødvendigt for at blodet kan størkne og for at nerveimpulser skal kunne transporteres. Det er også nødvendigt for at vores muskler skal fungere og for at slippe hormoner fri – bl.a. insulin.

Calcium er vigtigt for vores skelet, men allerede i ungdomsårene begynder evnen til at optage stoffet at blive mindre. Nedbrydningen fortsætter efterhånden, som vi ældes. Specielt gælder der for kvinder.
En rigtig sammensat kost, det er rig på calcium, kan hjælpe med at mindske tabet. Desuden øger en calciumrig kost kroppens fedtforbrænding. De fleste får deres calcium fra mælkeprodukter. Desværre er der mennesker, som ikke kan eller bryder sig om at drikke mælk. Det gælder f.eks. de, som er laktoseintolerante og ikke tåler det sukker, der findes i mælk. Derudover findes calcium i f.eks. bladgrøntsager. Der kan være andre årsager til, at man har brug for et ekstra tilskud af calcium. Efter klimakteriet mindskes østrogenniveauet hos kvinder, og de rammes lettere af knogleskørhed, fordi østrogenet hidtil har haft en beskyttende virkning. Så kan et tilskud af calcium være et godt valg. Det mest effektive er calciumcitrat, eftersom det let optages i maven og absorberes effektivt.
Forever Calcium giver kroppen dens daglige behov af calcium. Tabletterne har en god vaniljesmag og indeholder foruden calcium som sagt også vitamin D og magnesium. Begge disse stoffer er nødvendige for, at calcium skal optages maksimalt af kroppen. Vitamin D får vi hovedsageligt fra solens stråler; vi har brug for mindst en halv time hver dag.

Forever Calcium kan bestilles på tlf. 22 29 30 06 eller mail: lpjvision@gmail.com eller via webshoppen.

Vnr.: 206
90 tabletter  Pris 237,-            


Ingen kommentarer:

Send en kommentar