mandag den 24. juni 2013

Med guf fra havet....

Altså det kræver nok lige en forklaring:

En af ingredienserne i vores Forever Marine Mask er mineraler fra tang fra havet. Hvorfor så det?

Den tang Forever bruger hedder Macrocystis Pyrifera - eller kæmpekelp - som er verdens største alge. Kelp vokser i koldt havvand - f.eks. langs det amerikanske kontinents vestkyst. Man ved at den er fugtbindende og er meget rig på mineraler og vitaminer. Den bruges i vid udstrækning i kosmetikindustrien, ved tandpleje og i levnedsmidler.

Forevers Marine Mask gør rent i dybden med hjælp fra mineralerne fra tangen. Aloe Vera, honning, agurk, rosmarin og vitamin E sørger for at huden genfugtes og bliver glat og smidig.
Efter en lang dag på jobbet eller måske en dag på stranden:) kan huden være tør, træt og udpint. Huden bliver straks helt blød og glat ved brug af masken. Rens huden - f.eks. med Aloe Hand & Face Soap, påfør herefter masken i hele ansigtet - ikke tæt på øjnene. Lad den sidde i 20-30 min. og skyl efter. Derefter skal du bruge en god mættende creme - f.eks. Aloe Moisturizing Lotion. Din hud vil elske denne behandling. Du vil tydeligt mærke, at huden er dejligt genopfrisket.

Uren hud forekommer ikke kun i ansigtet. Det er også helt almindeligt at have det på ryggen. Et tip til at friske huden op, er at lægge en ansigtsmaske på den øverste del af ryggen og ud mod skuldrene.Lad den sidde i 20-30 min. og skyl af.  Så bliver det lidt nemmere at trække i sommertoppen.

Marine Mask kan bestilles på tlf. 22 29 30 06 eller mail: lpjvision@gmail.com eller via webshoppen.

Vnr.234   Indhold: 113 g.  Pris 162,-

Indholdet i Forever Marine Mask:

Aloe Vera - tilfører fugt og føles svalende
Honning - fugtighedsbevarende og hudplejende
Kaolin - har rengørende effekt, suger fedt og smuds til sig
Hyaluronsyre - tilførere fugt, genopbyggende
Macrocystis Pyrifera (kæmpekelp) - fugtbindende, rig på mineraler og vitaminer
Rosmarin - giver elasticitet til hudens væv
Agurk - opfriskende og adstringerende
Vitamin E - hudplejende antioxidanter


Ingen kommentarer:

Send en kommentar