tirsdag den 24. juni 2014

Babypleje med Forevers Aloe Vera - din tryghed!

Vil du gerne være helt tryg ved de produkter du bruger til din baby, så er Forevers produkter et rigtigt godt valg.

Alle produkterne fra Forever er fremstillet af de blideste, mildeste og naturlige råvarer, planteekstrakter og vegetabilske olier, af meget høj kvalitet.

- Ingen syntetiske konserveringsmidler  
· Ingen syntetiske parfumer og duftstoffer
· Ingen kunstige farvestoffer
· Ingen alkohol
· Ikke testet på dyr
Forevers produkter meget mildt konserveret og indeholder ingen syntetisk parfume, hormonforstyrrende stoffer eller farvestoffer. De få parabener/konserveringsmidler, Forever bruger, er lavet af benzoe træets harpiks samt forskellige bær - altså INGEN hormonpåvirkninger.

Her er lidt tips til anvendelsen:

Bad eller etagevask
Som udgangspunkt behøver du ikke bade dit spædbarn hver dag. Først senere, når barnet selv spiser og i øvrigt udforsker verden med hænder og mund, er det nødvendigt.

I starten er et bad 1-2 gange om ugen nok(normalt er det nok bare med rent vand uden sæbe). De andre dage er etagevask nok. Sørg for at komme godt ind i alle folder - og tør forsigtigt bagefter.
Når barnet bliver større, og der er behov for et dagligt bad, kan du bruge vores milde Aloe Hand & Face Soap, der renser huden uden at udtørre.

Bleskift:
Spædbarnets hud er meget sart og blød og derfor vil selv dets egne kropsvæsker  irritere huden, hvis den ikke bliver holdt ren.
Brug vores milde Aloe Hand & Face Soap. Normalt er det kun nødvendigt med sæbe når barnet har haft afføring eller hvis urinen i perioder er særlig skarp. Vask altid forfra og bagud. Engangsvaskeklude er hygiejniske. Undgå at bruge parfumeret vaskeservietter.

Rød numse
Hvis numsen er blevet rød, kan du bruge vores Aloe First som sprayes på eller hvis der ikke er hul så er Aloe Propolis Cremen helt eminent til rød og irriteret hud. Synes du cremen er for tyk så bland den med lidt First. Røde numser har også godt af luft. Lad barnet ligge uden ble et stykke tid og sørg for, at der er lunt i værelset. Brug også gerne føntørrer - forsigtigt!
Tør grundigt og brug også Propolis cremen forebyggende. Den lægger sig som en fin hinde på huden, så den ikke kommer i kontakt med afføring eller urin.

Arp
Gule/hvide skæl i pletter på barnets hoved kaldes arp. Arpen behandles ved forsigtigt at gnide barnets hovedbund ind i lidt madolie eller som et mere lækkert alternativ kan du blande Aloe Vera Gelly med vores lækre Alpha E-factor (også ideel til ømme brystvorter).
Gelly'en er perfekt til små hudirritationer, rifter el. lign.

Efter 12-24 timer vil arpen være blødgjort og fjernes let med en tættekam. Vask derefter barnets hovedbund/hår (med Aloe Hand & Face Soap).

Daglig brug af den bløde hårbørste kan forebygge dannelse af arp. Det handler om lige at få stimuleret huden i hovedbunden.

Ømme brystvorter ved amning: Brug Aloe Vera Gelly - den lindrer og blødgører og så skal den ikke vaskes af før barnet ammer!

Tør hud - både mor og barn: Aloe Lotion eller Propolis evt. blandet med First for en mere lind konsistens)

Håber du har kunnet bruge ovennævnte tips:)

Produkter nævnt:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar