tirsdag den 24. juni 2014

Hvad er network marketing? - brug lige et øjeblik og bliv lidt klogere:)

Vi arbejder med NetWork Marketing og der har tilsyneladende altid været en del forvirring og ubesvarede spørgsmål der omhandler NWM (NetWork Marketing), MLM (Multi Level Marketing), og DS (Direkte Salg), som jeg håber jeg her kan skabe lidt afklaring på.

Der findes i dag over 5000 selskaber i verden som har valgt at aflønne brugere af produkter for deres anbefaling til nye brugere, sat i et system som kaldes NWM. Forretningsmodellen har eksisteret i mere end 50 år. Forever Living products har eksisteret i 36 år og har en årlig omsætning på mere en 2,5 milliarder dollars på salg af produkter - så de har vist bevist, at de er bæredygtige:) Network Marketing er ganske enkelt en måde at distribuere og markedsføre produkter.:)


Rigtig mange danskere, og flere hundrede millioner mennesker på verdensplan, har kastet sig ud i at arbejde - primært i fritiden, eller på deltid - med denne forretningsform.

De fleste af firmaerne og produkterne er godkendte og lovlige, men det er en god idé at undersøge NWM-firmaet, dets produkter og bonussystem, inden man kaster sig ud i det. 

Fordelen for et firma i at bruge NWM-modellen er primært at de sparer en masse udgifter til eksportører, importører, distributører, reklamer, sælgere og butikker, og ikke mindst reklame men kan handle med produkter direkte fra fabrik til forbruger, og de penge de sparer, udbetaler de så til netværket - typisk 30-40 % af omsætningen. 

Vi er selv kunder hos Forever. Vi hjælper Forever med at få nye kunder og modtager en løn for dette. Til gengæld skal vi hjælpe og guide andre mennesker, og stå til rådighed for fremtiden - og det er vel fair? Jo mere vi hjælper vores team med at opnå succes - jo mere får vi selv succes. Vi kan ikke skubbe nogen eller trække nogen. Man skal selv have lysten til det.

De vigtige spørgsmål, man skal stille sig, er:

* Er der noget ulovligt eller uetisk ved firmaet eller produkterne? 
* Kan jeg personligt stå inde for produkterne og firmaet? 
* Vil produkterne kunne hjælpe eller glæde folk jeg kender og ikke kender? 
* Er produkterne unikke, eller kan tilsvarende produkter købes billigere i en butik rundt om hjørnet? 
* Skal jeg investere en masse penge i opstarten, som måske går tabt? Får jeg reelle salgbare produkter til videresalg med.
* Er det sandsynligt, at firmaet og produkterne også vil findes om 5 år?

De umiddelbare fordele ved at arbejde med NWM er:

* Man bestemmer selv arbejdstiden 
* Man har ingen chef eller ansatte 
* Man har ikke et loft på indtjeningen – man bestemmer helt selv, hvor langt man vil nå.
* Man kan typisk arbejde i mange lande – Forever arbejder i 158 lande. 
* Man har ikke meget administration 
* Man har en meget lille eller ingen økonomisk risiko 

De umiddelbare ulemper er:

* Man har ikke fast indtægt 
* Man har ikke nogen pensionsordning 
* Man får ikke sygedagpenge 
* Man skal typisk arbejde i mange måneder før man har en rimelig indtægt – men dog KUN få timer om ugen.
* Man møder nogen gange modstand fra folk der tidligere er blevet snydt.
* Man skal angive sine indtægter til SKAT som B-indtægt

Finder man det rigtige NWM-firma, kan man til gengæld opleve at man i sit arbejde får mange nye venner, gennemgår en positivt personlig udvikling og oplever en økonomisk og personlig frihed, som ganske få andre jobs kan tilbyde. 

Mange NWM-firmaer har en bonusstruktur som gør, at man på et senere tidspunkt kan høste frugterne af sit arbejde i mange år frem, også efter at man er gået på 'pension', hvilket er det som tiltaler og ansporer mange til at arbejde med NWM.

Håber at dette gav lidt afklaring! Hvis du vil høre en rigtig grundig og præcis gennemgang af hvad Network Marketing er, så brug lige et øjeblik på denne video – så tror jeg bestemt du føler dig orienteret bagefter: 

www.uffekirkegaard.dk/video

En gang imellem bliver man altså lidt 'træt i håret' af de uvidende personer, der skriger 'pyramide', før de overhovedet har brugt bare 5 min. på at sætte sig ind i network marketing. Jeg har arbejdet med Forever i 10 år nu - og MON ikke jeg var holdt op, hvis det var pyramide og ulovligt - og MON ikke der havde været sager oppe i pressen om Forever, hvis det var et 'bølle-firma' - jeg tror det:) 

Her er lidt information om Forever Living Products som jeg arbejder med : www.foreverliving.dk og www.discoverforever.com

Vil du vide mere er du hjerteligt velkommen til at kontakte mig for en personlig snak:)

Venlig hilsen
Lene Jørgensen
Selvstændig distributør for Forever Living Products i mere end 10 år
www.lpj-vision.blogspot.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar