onsdag den 18. juni 2014

Sund livsstil - Kom godt igang med Forevers Vital 5

NYHED! Vil du gerne i gang med at leve lidt sundere?


Forever har designet en smart basispakke, som gør vejen til velvære på en daglig basis nemmere. Indeholder fem af vores mest populære kosttilskud: Forever Gel Original, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic og Argi+. 

- 4 Forever Gel Original:
Vores populære Aloe vera-drik består af håndplukkede, økologisk dyrkede Aloe vera.

Perfekt til at rense og vedligeholde dit tarmsystem.
- 1 Forever Arctic Sea:
Kosttilskud med et omega-3-indhold, som er specieltilpasset til at efterligne en kost, som er rig på fisk og skaldyr. En velafvejet kombination af omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA.
- 1 Forever Daily:
Den lille tablet med det omfattende indhold, som giver dig vigtige vitaminer og mineraler. Indeholder desuden Aloe vera, lycopen og coenzym Q10.
- 1 Forever Active Probiotic:
Et meget populært kosttilskud som indeholder en kombination af seks forskellige bakteriestammer.
- 1 Forever Argi+:
Specielt udviklet til dig, som lever et aktivt liv. Indeholder aminosyren L-arginin og en juice- og frugtekstraktmix. Giver dig den daglige dosis af vitaminerne C, D, B6, B12 og folsyre.

En perfekt grund som nemt kan suppleres ud fra dine individuelle behov indenfor Wellness, Fitness og Beauty. Produkterne leveres i en speciel Vital 5 Boks, og i pakken medfølger der desuden en Argi Scoop og et informationsblad med tips på vejen til en sundere livsstil.
Pakken kan bestilles i shoppen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar